Намери ни
To Top

Милан подготвя пореден трансфер

Италианският гранд Милан е близо до осъществяването на нов трансфер. Представители на „росонерите“ са се срещнали с колегите си от Аталанта, за да дискутират евентуален трансфер на Андреа Конти на „Сан Сиро“. Според Sky Sport Italia и Sportitalia срещата е минала доста добре за „червено-черните“ и те са получили разрешение от клуба от Бергамо да преговарят с агента на играча за личните му условия. Смята се, че Милан ще плати на Аталанта за 23-годишния десен бек около 20 милиона евро.


Конти направи много силен сезон в Серия „А“, като вкара 8 гола в 33 срещи, въпреки че е защитник. Младежкият национал на Италия е в радара и на Челси, Зенит, Интер и Наполи.

Милан вчера подписа с третото си ново лятно попълнение – левия бек Рикардо Родригес. Преди това „росонерите“ привлякоха централния защитник Матео Мусакио и халфа Франк Кесие. Очаква се до края на трансферния прозорец 7-кратният европейски клубен шампион да финализира трансфера на Лукас Билия от Лацио, а „росонерите“ се борят и за подписа на още един футболист на „орлите“ – Балде Кейта.

Ощр от категория Трансфери