Намери ни
To Top

Ето колко точки ще спечели Лудогорец в ШЛ, числото е изненадващо!

Лудогорец ще спечели точки в ШЛ и те няма да са малко. Това сочи футболната логика. Орлите влизат в групите на Шампионска лига отстранявайки един от най-големите грандове на Източна Европа – Стяуа Букурещ. Сега в България има настроения дали зелените ще вземат дори точица, а статистиката сочи следното.


Стяуа взе 3 точки от 3 равенства в групите на ШЛ миналата година. 2 от хиксовете бяха направени срещу Базел – сегашен противник на Лудогорец. Логично е зелените на база натрупания опит, самочувствие и сработеност да имат шансове точно 50:50 срещу швейцарците.

Оттам насетне орлите са с възможност да измъкнат поне 1 точка от Реал и Ливърпул и преди да помислим, че това е фантастика – за справка преди 2 години Байерн унищожи Ювентус и Барселона в турнира, но преди това загуби от БАТЕ Борисов.

Аутсайдери в ШЛ няма, съществуват само отбори с ниско самочувствие, а Лудогорец Разград, както Стяуа Букурещ, не е такъв и логиката сочи, че излиза за минимум 3 точки в групата си, което е постижима цел за орлите. Колкото и изненадващо да звучи на фона на преобладаващия песимизъм в Родината ни  – 3 точки изглеждат много по-реално от нула.

Ощр от категория Анализ