Намери ни
To Top

Марсиал няма намерение да напуска Юнайтед

Агентът на Антони Марсиал – Филип Ламболи коментира бъдещето на състезателя на Манчестър Юнайтед. Ламболи беше категоричен, че клиентът му няма намерение да напуска клуба.

Французинът направи силна дебютна кампания за „червените дяволи“, като вкара 17 гола, но през изминалата се отчете само с 8, прекара доста време на пейката и бе публично критикуван от Жозе Моуриньо.

Това доведе до сериозни спекулации, че бъдещето му може да бъде далеч от „Олд Трафорд“, но това явно не е така, въпреки че слуховете го свързаха с ПСЖ и Уест Хем.


„Марсиал има договор за още две години и няма причина да напуска Манчестър Юнайтед. Ако обаче изпълнителният директор Ед Уудуърд ми каже, че искат да го продадат, тогава разбира се ще бъде различно“, заяви Ламболи пред „Журнал дьо Диманш“.

„Нищо подобно обаче не се случи по време на последната ни среща, така че сме спокойни“, добави представителят на футболиста, който през 2015-а бе купен за 36 милиона паунда, но през последната кампания остана в сянката на Маркъс Рашфорд.

Ощр от категория Трансфери