sportove.net

Гаджето на Рио впечатли всички

Половинката на Рио Фърдинанд – Кейт Райт, показа нагледно с какво е спечелила легендата на Манчестър Юнйатед и разпали люта завист. Актрисата показа кадри от новата си фотосесия, която е повече от гореща. Снимките са част от рекламната кампания на марката бански костюми, които блондинката пуска на пазара скоро.

25-годишната Кейт напусна сериала, с който стана известна – “Тови”.

Тя обяви, че иска да се съсредоточи върху своите бизнес начинания. Едно от тях е именно пускането на бански и бельо под наименованието “Бикини клуб”.

Гаджето на Фърдинанд реши, че сама ще промотира първите модели. За целта засне фотосесия с най-впечатляващите от тях. Кейт позира с черен изрязан бански с огромно деколте, което едва удържа бюста й. Снимките са направени по време на почивките й с бившия английски национал в Ибиса и Дубай.
Райт и Фърдинанд са заедно от няколко месеца. Връзката им започна през февруари. Преди това актрисата скъса с колегата си Дан Едгар.

За Рио това е първа връзка след смъртта на съпругата му през 2015-а.

 


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.