Намери ни
To Top

Моуриньо се пренасочва към Лаказет

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е пренасочил своите усилия към привличането на голмайстора на Лион Александре Лаказет. Според „Мирър“ французинът е новият приоритет на „червените дяволи“, след като на „Олд Трафорд“ се убедиха, че няма да могат да свалят цената на Антоан Гризман, който снощи намекна, че ще остане и през следващия сезон в Атлетико Мадрид. „Дюшекчиите“ искаха именно Лаказет за евентуален заместник на Гризман, но потвърждаването на трансферното ембарго, наложено върху испанския клуб, промени всички тези планове.

Арсенал също има интерес към Лаказет, но самият футболист заяви в прав текст, че ще играе в отбор, който участва в Шампионската лига.


Ливърпул е другият голям клуб от Премиър лийг, спряган с нападателя на Лион, чиято цена е около 50 милиона паунда.

Другите варианти пред Моуриньо са Ромелу Лукаку и Алваро Мората, но техните трансфери на този етап изглеждат по-трудно осъществими.

„Мирър“ добавя, че на „Олд Трафорд“ са решили все пак да предложат нов договор на контузения Златан Ибрахимович. Очаква се шведът да се завърне по-рано от очакваното. Оптимистичните прогнози са, че той може да играе отново още преди Коледа.

Ощр от категория Трансфери