Намери ни
To Top

Това разкритие шокира всички! Д-р Неделя Щонова е на 44 г. и има доведен син на 43 г.! Вижте колко е възрастен съпругът му (СНИМКИ)

Здравната водеща на bTV д-р Неделя Щонова, която има рубрика в „Преди обед“, се появила пред мъжа си гола, само по ролкови кънки. Това разказва съпругът й арх. Валентин Маринов пред „Марица“. „Когато става дума за любов от пръв поглед, както е при нас, тези неща се помнят.


Веднъж беше написала на спалнята с рози „ТВОЯ”. Аз съм подарявал целия цветарски магазин“, издава още той.

Искрата между него и жена му пламнала на Гребния канал в Пловдив, а се запознали на коледното празненство на общината. Тя била лекарка тенисистка, а той играел много тенис. Но всъщност закваската за тениса и ските е получила от архитекта.

Семейната им почивка била задължително свързана със спорт. Последното увлечение на арх. Маринов било леководолазният спорт. Най-необичайното празнуване на рожден ден пък било на неговия 60-и юбилей. С приятели от „Морски сговор” пили шампанско на 10 метра под водата. Те му изпели Хепи бъртдей под водата. Завел ги на място до Царево, където има кръст на загиналите водолази. „Всичко е заснето с камера. На следващата година пак отидохме и играхме чист бридж. През септември сме на море, защото тогава водата е най-бистра, а на 2 февруари, на Петльовден, сме на ски“, разказва архитектът.

Едно от неизвестните неща за съпругата му било, че Неделя е първата Мис Пловдив. Всичките си предавания, които подготвя за bTV, ги изпипва до последната подробност. Тя е завършила медицина със специалност невролог, но амплоато й било здравните тв предавания.

Вкъщи се хранят и спортуват здравословно, а алкохол пият само за лекарство. Тя казва, че дели мъжете на съпруга си и всички останали. Той също казва: тя и всички останали.

Двамата с Неделя имат дъщеричка Лили-Сапфира. Лилия на майката на архитекта, а Сапфира на очите на д-р Щонова, които са сини като камъка.

Дъщеря ми е щастлива с такива родители. Аз съм на възраст на дядо, а съм баща. От това по-хубаво няма. Имам син, който тази година ще стане на 43. Аз съм бил на 21, когато се роди, и съм пропуснал детството му. Баба му и дядо му го изгледаха. А сега с дъщерята изживявам всичко – от установяването на бременността досега. Това е удоволствие, което човек може да осъзнае само като го изпита, но трябва да е достатъчно зрял“, посочва архитектът.

hqdefault Media-62370-pic Media-62393-pic изтеглен файл

Ощр от категория Акценти