Намери ни
To Top

Трескава подготовка в Бяла за предстоящия Milan Junior Camp

Трескава подготовка тече в град Бяла, обл. Варна за предстоящия първи на Българското Черноморие Milan Junior Camp. От 1 до 6 август тази година китното морско градче ще приеме италианския гранд на изцяло обновения спортен комплекс „Черноморец“. Кметът на Бяла Анастас Трендафилов, който прие с отворени обятия идеята за организиране на подобно мащабно събитие, изрази пред медиите задоволството си, че може да предостави възможността на децата от региона да се докоснат до магията на „росонерите“.


„Нашите деца от Община Бяла са особено щастливи и с нетърпение очакват кампа. Имаме над 25 записани участници само от града. Това, което правим, е именно за тях, децата. Радвам се, че ще имат възможност да се докоснат до клуб с богата история като Милан. Още когато замисляхме проекта за обновения спортен комплекс, идеята бе да развиваме предимно детски и юношески спорт“, коментира кметът на Бяла Анастас Трендафилов.

Представителят на Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, което съвместно с Община Бяла и Сдружение „Доминант“ организира MJC Бяла 2017 край морето – Георги Ангелов, за пореден път изрази задоволството си от възможността за партньорство с Милан. „Вдъхновени сме от този шанс. В момента тече трескава подготовка покрай цялостната организация. Записванията на децата вървят към предварително заплануваната бройка. Работим в отличен синхрон с Община Бяла, за което й благодарим. Основният ни стремеж е да организираме така нещата, че децата наистина да имат едно незабравимо преживяване“, каза Ангелов. Припомняме, че героят от САЩ’94 Златко Янков ще бъде официално лице на кампа, а легендата на Милан Франко Барези вече изненада няколко от участниците.

Ощр от категория Футбол