Намери ни
To Top

ЦСКА-София с детската градина срещу Дунав в Русе

Отборът на ЦСКА-София излиза в мач без значение срещу Дунав в Русе днес от 20 часа в двубой от последния 36-и кръг на Първа лига. Треньорът Стамен Белчев заведе група от 15 играчи в Русе, като средната възраст е 20 години.

Сред тях личат имената и на юноши на по 16 и 18 години, които не бяха попадали в групата дори за контроли. ЦСКА-София си осигури второто място в крайното класиране след разгромната победа над Левски с 3:0 в миналия кръг, но няма да играе в евротурнирите, след като от УЕФА не допуснаха отбора заради правилото за 3 години.


От своя страна Дунав се бори за своето място в Европа, което минава през спечелването на четвъртото място. С оглед на експерименталния състав на гостите, изглежда малко вероятно домакините да не постигнат целта си.

В състава на треньора Веселин Великов заяви, че гостите са голямо име и с какъвто и състав да дойдат, ще създадат затруднения за неговия тим. За Дунав на линия след наказание ще бъде Христофор Хубчев. На линия са оше Марио Петков и Джалилов.

Букмейкърът bwin дава коефициент 1,48 за победа на Дунав. Успех за ЦСКА-София се котира при ставка 6,00. За равенство коефициентът е 3,90.

Вероятни състави:

Дунав: Антонов, Джалилов, Милчев, Ларин, Хубчев, Димов, Аясс, Карагерен, Шопов, Костадинов, Будинов.

ЦСКА-София: Конов, Витанов, Симеонов, Дюлгеров, Атанасов, Станоев, Малинов, Търтов, Колев, Руменов, Т. Йорданов.

Ощр от категория Футбол