Намери ни
To Top

Лудогорец може да играе мачове от ШЛ в Разград

Шампионите на България от Лудогорец имат сериозни шансове още през следващия сезон да играят мачовете си от груповата фаза на Шампионската лига на своя “Лудогорец Арена” в Разград, научи Sportal.bg.

Вчера представители на UEFA са инспектирали “Лудогорец Арена” и са заявили, пред ръководството на “орлите”, че шампионите могат да играят мачовете от груповата фаза на Шампионската лига на своя стадион в Разград. Това заяви заяви ексклузивно пред Sportal.bg изпълнителният директор на шампионите Аангел Петричив.


”Вчера представители на UEFA пристигнаха в Разград и инспектираха “Лудогорец Арена”. Разгледаха доста обстойно съоръжението и нашата тренировъчна база. Пристигнаха към 12,00 часа и инспектираха всичко чак до 20,000 часа. Казаха ни , че Лудогорец има шанс да играе мачовете от груповата фаза на Шампионската лига на собствения ни стадион в Разград. Условието е да изградим до средата на юли Сектор В. Тогава на 15 юли ще дойде финансова инспекция от UEFA, която ще вземе крайното решение. Заедно с представителите на Европейската футболна централа бяха и заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев и Алекси Сокачев, който работи за UEFA. Нашите гости от UEFA разгледаха и тренировъчната ни база и останаха впечатлени от условия, които имат нашите таланти в школата. Казаха още, че на един от терените на базата, където играе вторият отбор на Лудогорец, могат спокойно да се играят и мачове от предварителните кръгове на Лига Европа”, добави Ангел Петричев пред Sportal.bg.

Ощр от категория Шампионска лига