Намери ни
To Top

Перник ври и кипи! 24-годишна красавица подлуди мъжете в града, вижте невероятните й прелести (СНИМКИ)

Тя е фенка на Миньор (Перник), а чаровната й усмивка е способна да мотивира всеки футболист до краен предел. Ослепителната студентка по екология Криси Кръстева се превърна в талисман на отбора, познат с прякора си „чуковете“. Израснала е в спортно семейство и съвсем близо до Стадиона на мира в града.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Като дете живеех точно срещу стадиона в Перник.


Майка ми e играла волейбол, а баща ми е бил в националния отбор по ръгби. За първи път той ме заведе на мач на Миньор, когато бях много малка. След това започнах да ходя с приятели. Всички в града чакаме с нетърпение отборът отново да се завърне в „А“ група, където му е мястото“, откровена е Криси.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Най-прелестната привърженичка с удоволствие се съгласи да позира във фотосесия за роден ежедневник. Тя облече футболния екип на любимия си Миньор и показа неподозирани възможности с топката на зеления терен. На силния й шут могат да завидят мнозина от родните нападатели, дори и нейният любимец от националния отбор Спас Делев. Признава, че световният секссимвол Кристиано Роналдо изобщо не е неин тип.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Лео Меси ми харесва, най-добрият е. Ако можех с магическа пръчка да доведа в Перник един футболист по мой избор, това щеше да бъде точно Меси“, казва 24-годишната красавица. Досега не е имала гадже футболист, но дискретно заявява, че нищо не се знае…

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Криси набляга на сериозни тренировки веднага щом приключи със служебните си ангажименти като кредитен консултант. Всеки ден тренира или в залата за кикбокс, или във фитнеса. „Кикбоксът е опасен спорт, ако не знаеш как да се пазиш. Понасяла съм доста удари, но тази болка ми харесва. Извън залата засега не се е случвало да набия момче, но по време на тренировки съм го правила“, респектира Криси.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Тя не изпуска мачовете на Кубрат Пулев-Кобрата, въпреки че не го харесва като мъж. Повече си пада по тенисиста Григор Димитров, пише още изданието. Също така е запалена по татуировките и има големи рисунки на гърба и на единия си крак. Криси засега не приема на сериозно ролята си на модел, въпреки че е висока цели 175 сантиметра. Тя се радва, че в Миньор вече я считат за футболен талисман. Всичко става случайно, когато се съгласява да позира пред обектива на своята приятелка – фотографката Десислава Зонева. Снимките й по футболен екип се превръщат в абсолютен хит в Перник.

Ощр от категория Акценти