Намери ни
To Top

Трансферната бомба на годината! Бербо подписва с бивш отбор на Стоичков, хиляди българи ликуват

Трансферната бомба на годината е на път да гръмне. Димитър Бербатов е пред подпис с бивш тим на Христо Стоичков. А хиляди българи зад граница ще ликуват, ако сделката се случи, защото ще могат да гледат Митко на живо.

„Чикаго Файър проявява интерес към  Бербатов.


Ако се стигне до трансфер, звездата може да изживее „американската мечта“ в града с най-много българи в САЩ. Там вече игра Стоичков в края на кариерата си.

В момента Чикаго не е сред най-силните отбори в Мейджър лигата и завърши 2014-а извън зоната на плейофите. Клубът търси спешно стягане на редиците с класни попълнения от Европа. В актуалния състав най-именитият играч е шотландецът Шон Малоуни, бивш футболист на Селтик.

Договорът на Бербатов с Монако изтича и не се знае дали ще бъде подновен. Като свободен агент 36-годишният българин се оказва перфектна опция за американците. Мейджър лигата е подходящо място за епилог на кариерата на всяка звезда – натам сега поемат Стивън Джерард и Франк Лампард“, пише „Труд“.

С кариерите си в Барселона и Ман Юнайтед пък Камата и Бербо се превърнаха в най-известните и успели родни играчи на клубно ниво през последните десетилетия.

Ощр от категория Акценти