Намери ни
To Top

Факли озариха Герена в полунощ

Около 300 ултраси се събраха в Сектор Б на стадион „Георги Аспарухов“ точно в полунощ вчера и в продължение на почти половин час пяха любимите си песни във възхвала на клуба и също така направиха и интересна хореография, като с факли изписаха числото 103, колкото години навърши клуба. По този начин феновете се надъхаха и за предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в Първа лига, които ще бъде от решаващо значение в битката за второто място в крайното класиране.

„Вече повече от 100 години всички, свързани със „синята“ идея, споделяме радости и вълнения. Моменти на велика еуфория от успеха и рани от неуспеха.


Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Защото важен е не само успехът. Важен е заветът, че победата не трябва да се преследва на всяка цена, ако потъпква спортсменството. Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме примера на великите имена, които създадоха мита за величието на футболната игра“, написаха от клуба в своето обръщение към привържениците.

Ощр от категория Футбол