Намери ни
To Top

Реал няма спирка! Мадрид прави нов колосален трансфер до дни

Реал Мадрид готви последния си трансферен удар за лятото. Според информация на френското издание „Le 10 Sport“ белия балет възобновява желанието си да закупи Радамел Фалкао. Тигъра бе считан за сигурно попълнение на Реал, но от гранда прецениха, че кондиционното му състояние не е добро.

Колумбиецът се завърна на терена след тежка травма, но вече навлиза в ритъм, а Мадрид иска да засили конкуренцията в нападението си.


Бензема на този етап изглежда почти без алтернатива, допълва „Le 10 Sport“. Всички тези фактори натежават за нов опит за трансфер.

Монако желае цели 60 милиона евро за звездата, което е единственият проблем пред сделката. Но шансове за трансфер има, защото преминаване на Тигъра от Монако в Реал ще е пореден силен ход на белите както в игрови план, така и в маркетингов. Така е възможно родният ас Бербатов да остане единствената голяма звезда в атаката на тима от Княжеството, а Фалкао да се събере с Хамес в Мадрид. Ако сделката не се случи кралския клуб ще се насочи с финален щурм към Негредо от Ман Сити.

Ощр от категория Тема на деня