Намери ни
To Top

Тенисистите в един глас: Григор е най-надцененият играч в тура

Григор Димитров е най-надцененият от професионалистите в момента, смятат 12.9% от участвалите 31 тенис звезди при мъжете и дамите в анонимната анкета по различни наболели въпроси на ESPN.

Въпросът е формулиран: “Кой е най-надцененият тенисист в момента?”, като 12.9% са гласували за Григор, а при жените със същия резултат “лидерка” по гласове е Мария Шарапова, като Каролин Вожняцки е с 9.


7% на трето място от комбинираната класация при мъжете и дамите.

Това е само един от въпросите в анкетата на ESPN, ето ги останалите:

Кой е най-подценяваният тенисист в момента? (отдолу е за най-надценения)



Смятате ли, че Роджър Федерер ще спечели нова титла от Големия шлем? (възможните отговори са “не” и “да”)



Загуби ли Серина Уилямс аурата на неуязвимост? (възможни отговори “не” и “да”) Ако Серина бе играла цял сезон в мъжкия тур, къде щеше да се намира в ранглистата? (между 0 и 500-тно място, между 501 и 1000 и извън 1000)



Коя е най-голямата дива в тура? (в смисъл на най-разглезената)



“За” или “против” дрескода на “Уимбълдън” в изцяло бели екипи? (отговорите са “против” и “за”)



Някога подозирали ли сте съперник в уреждане на мачове? (“не” и “да”)



Познавате ли тенисист, който е употребявал допинг? (“не” и “да”) Какъв процент от играчите според вас са взимали някога в кариерите си допинг? (по-малко от 10%, между 11 и 25% и над 25%)



Колко време трябваше да бъде наказана Мария Шарапова за употребата на допинг? (възможните отговори са “една година”, “няколко години” и “никакво наказание”) Смятате ли, че допинг-пробите в тениса са прекалено много или са недостатъчни?

Ощр от категория Анализ