Намери ни
To Top

БФ Волейбол и „Лидл България“ продължиха договора

Българската федерация по волейбол (БФВ) представи днес ново партньорство с веригата магазини Лидл България. Отношенията между супермаркетите и Българската федерация по волейбол датират от 2015-а година, а сега просто влизат в нов етап. И двете страни бяха уклончиви в отговора на въпроса за какъв период е споразумението.
БФ Волейбол и LIDL обявиха ново партньорство+20

От страна на федерацията присъстваха президентът Данчо Лазаров, заместникът му- легендата Любо Ганев, както и националният селекционер Пламен Константинов и Теодор Салпаров.



БФ Волейбол и LIDL обявиха ново партньорство+20

Помощта от веригата супермаркети „Лидл-България“ ще бъде насочена към мъжкия национален отбор по волейбол, на който съвсем скоро им предстои участие в Световната лига и на Европейско първенство.
„Резултатите говорят за тяхната дейност. Дай Боже да си свършим задачите, да постигнем задачите, които се очертават. Когато има взаимна подкрепа, разбиране, защо да не продължи и в следващия въпрос.
От продуктовата гама има много доста интересни неща в млечната ни витрина, протеинови блокчета, плодове и зеленчуци. Не говорим за еднопосочни желания, ние нямаме това самочевствие да определяме дневния ред и идеите на отбора и на БФ волейбол. Съобразили сме се един с друг, договорът е резултат от тази взаимност, обяви главният изпълнителен директор на „Лидл България“ Милена Драгийска.

Ощр от категория Волейбол