Намери ни
To Top

Най-големият номер на Кличко е факт, Хамбург се тресе

Най-големият номер на Кличко е факт. Индикациите да го стори бяха огромни. Редица специалисти предричаха подобен ход на действащия шампион. И ето – украинецът го направи.


В Австрия и Германия упорито се разпространява мълва, че Владимир е контузен. Информацията идва от самия щаб на Кличко. По-негативно настроените към смелостта на украинеца дори се чудят дали ще има мач в Хамбург, което нагнетява сериозно напрежение около големия сблъсък? Слухът за контузен шампион броени дни преди битката за поясите е най-подлият номер на Владимир Кличко до момента.

Цели се Пулев да бъде изваден от равновесие. Да бъде по-малко съсредоточен върху финалния етап от подготовката си. Кобрата едва ли ще се хване на подобен трик, но атаката е на лице.

Факт е, че Кличко подготвя почвата за развитието на най-грандиозния си номер. Шансовете боят да не се състои са твърде малки, но Владимир се готви да влезе „контузен“ в мача с Кубрат Пулев. Навярно „травмата“ му ще се влошава в следващите дни и на пресконференциите преди боя, ще се избухва как въпреки всичко с тежки наранявания на дясната ръка украинецът ще излезе геройски срещу Кобрата.

Тежък фарс на Кличко. Психологическата война навлиза в най-горещата си точка.

 Станете част от общността на Кобрата ТУК!

Ощр от категория Спорт