Намери ни
To Top

„Ако мачът е истински, Кличко е готов да загуби“

Владимир Кличко е готов да загуби в истински бой. Той не е страшен на ринга, има слабости и въобще не е непобедим, думи на боксьор в близък досег с украинеца.

Не всички спаринг партньори на Владимир Кличко са толкова впечатлени от него. Един от боксьорите, който беше на тренировъчните сесиите с Кличко в Гоинг (Ав) – Кристиан Хамер, обяви, че шампионът не е чак толкова страшен.


И в сериозен бой е податлив на поражение. Кобрата възнамерява да даде именно такъв отпор на украинеца.

„Спарингите с него са невероятен опит. Но ме освободиха по-рано, защото аз съм по-подвижен, разчитам на близка дистанция, а той търси прилики с Пулев, който се боксира в неговия стил и разчита на по-голямата дистанция. Но от това, което видях, Владимир има слаби места. Той е много добър, много подготвен, но сега осъзнах, че не е завършен боксьор. Прави грешки, допуска да го приближиш, да го затрудниш. Може да бъде победен, ако имаш кураж и сърце за битка. Ако се качиш на ринга само за да паднеш достойно и по точки, е ясно, че ще загубиш. Но ако получа шанс за истински мач, ще се раздам до край и съм сигурен, че мога да го бия“, заяви 26-годишният румънец с немски паспорт, цитиран от „7 дни спорт“.

Ощр от категория Спорт