Намери ни
To Top

Фен пропътува над 2500 км, за да каже „благодаря“ на Джон Тери

Алжирски фен на Челси пропътува 2560 км, за да каже „благодаря“ на капитана Джон Тери, който напуска клуба в края на сезона. Запалянкото бе на трибуните на „Стамфорд Бридж“ в понеделник вечерта и изгледа на живо победата на „сините“ с 3:0 над Мидълзбро, която доближи отбора на победа от титлата в Англия.

Африканецът бе разпънал огромен плакат, на който пишеше: „Джон Тери… Пропутувах целия път от Алжир, за да ти кажа „благодаря“. Повече от 700 мача… 14 трофея…ти заслужаваш най-доброто.


Джон Тери е спечелил до момента четири шампионски титли на Англия, пет ФА Къп, три купи на Лигата и по веднъж трофея в Лига Европа и Шампионската лига по време на престоя си в Челси.

Легендата публикува емоционално писмо до феновете на любимия му тим през април, в което заяви, че решението му да напусне Челси е било най-трудното в неговия живот. Опитният защитник желае да играе редовно като титуляр, но това не може да се случи на „Стамфорд Бридж“.

„Това е една поразителна емоция. Чувствам, че все още мога да играя редовно като титуляр, но в Челси това не може да се случва често. Време е за ново предизвикателство. В бъдеще вероятно ще се завърна в този велик клуб. До края на сезона съм напълно съсредоточен върху това да помогна на отбора и на мениджъра“, написа в социалните мрежи бившият капитан на английския национален отбор.

Ощр от категория Футбол