Намери ни
To Top

Трио на Барселона на един жълт картон от наказание

Трима играчи на Барселона са само на жълт картон от наказание за един мач и съответно трябва да внимават повече в предстоящия отговорен сблъсък на каталунците с Виляреал в 36 кръг на испанската Примера дивисион.
Въпросното трио е Самюел Юмтити, Жорди Алба и Сержи Роберто, но до края на сезона освен домакинството на „жълтата подводница“ за Барса остават гостуване на Лас Палмас и мач на „Камп Ноу“ с Ейбар, които потенциално не крият толкова опасности, колкото срещата на 6 май.

Специално за домакинството на Виляреал Луис Енрике няма да може да разчита само на трайно контузените Алийш Видал и Рафиня, като Андрес Иниеста и Жереми Матьо са под въпрос. Иниеста пропусна каталунското дерби с Еспаньол миналата седмица заради травма в слабините, но едва ли ще има проблем да се включи в сблъсъка с „жълтата подводница“.


Барселона и Реал Мадрид имат по 81 точки преди началото на 36-ия кръг в Примера дивисион, но „белия балет“ все още е с мач по-малко, което означава, че каталунците нямат право на грешка в оставащите си три двубоя до края на сезона.

Ощр от категория Футбол