Намери ни
To Top

Ди Мария е аут, култово изказване на Анчелоти за звездата

Треньорът на Реал Мадрид даде култово изказване за звездата на Аржентина и белия балет Анхел Ди Мария. Асът не бе в групата на Реал за реванша срещу Атлетико. В крайна сметка дюшекчиите триумфираха със Суперкупата на Испания, а ето какво заяви Карло Анчелоти. На Пиринеите смятат думите му за сигурен знак, че Анхелито е аут от „Бернабеу“.


„За този мач реших, че нямам нужда от Ди Мария. Той бе ненужен в тактическата ми схема. И да беше на терена едва ли щеше да промени нещо“, култово изказване на Анчелоти. В Испания визират, че това са сигурни думи на раздяла с Анхел.

Ди Мария бе най-добрият играч на Реал в мача на века за белите. Анхел направи страхотен двубой във финала на Шампионска лига миналата година именно срещу Атлетико и думите на Анчелоти изглеждат смехотворни на база спортно-технически качества.

Явно великият наставник е бесен, защото Ди Мария ще напусне клуба, както се очаква до дни. Карло Анчелоти не иска това да се случи и в яда си изрича култова фраза за качествата на Анхел Ди Мария и неговата „безполезност“ срещу дюшекчиите.

Манчестър Юнайтед, ПСЖ, а вече сензационно и Барселона са в надцакване за аржентинската звезда.

Ощр от категория Трансфери