Намери ни
To Top

Юлия Иванова: Заслужена победа на Левски

Треньорката на ЦСКА Юлия Иванова заяви, че отборът на Левски заслужено е спечелил дербито при жените в турнира за Купата на България. „Червените“ загубиха с 0:3, но въпреки това продължават на полуфиналите в надпреварата, където ще срещнат тима на Марица.

„В първите два гейма бяхме много близо до това да ги вземем, особено във втория. Не успяхме.


Мисля, че имаше съдийско отсъждане в наша вреда. Нашето ръководство беше на линията и всички казаха, че при наша контраатака топката е била вътре. Ако я бяха отсъдили за нас, не се знае какво щеше да се случи при 1:1 гейма. Левски е по-мощен от нашия отбор и ни превъзхожда. Заслужено ни победиха. Утре сме на полуфинал. Важно е какво ще направим. Марица е най-добрият отбор в първенството. Но може пък утре да е нашият ден. Надявам се да покажем по-добра игра“, коментира Иванова след загубата от „сините“.

„Във важни ситуации Левски правеше точки. Ние допуснахме много лични грешки. Във втория гейм имахме 5 възможности и не успяхме да надиграем противника. Последният гейм беше на много слабо ниво“, каза още треньорката на ЦСКА.

„За да играем наравно с Марица, трябва всеки да даде 100 процента и да ги държи до края, защото 1-2 гейма не са достатъчни. Искаме да играем финал. Надявам се момичетата да не се изплашат от това, че Марица е тотален лидер в първенството. Да излезем за битка и да покажем достойна игра“, завърши Иванова.

BGvolleyball.com

Ощр от категория Волейбол