Намери ни
To Top

Митов отново коментира загубата от ЦСКА-София

Старши треньорът на Левски Николай Митов отрече слуховете, че бившият капитан на “сините” Владимир Гаджев е пред поредно завръщане на “Герена”. Специалистът заяви, че това просто е поредната доза спекулации, засилена най-вече поради факта, че вече бившият футболист на Ковънтри изгледа вчерашната закрита тренировка на 26-кратния шампион на България. По време на официалната си пресконференция преди предстоящото тази неделя гостуване на Черно море в Каварна, Митов коментира и предстоящата лятна селекция на “Георги Аспарухов.

“Владимир Гаджев да се завърне в Левски? Това са спекулации.


Пълно е с такива, заяви в самото начало Митов, след което продължи – Проблеми преди гостуването на Черно море? Знаете за контузията на капитана Веселин Минев. Роман Прохазка пък е наказан за три мача. Другите тренират нормално. Отиваме за трите точки. Надявам се, че момчетата ще покажат една добра игра. Колкото до въпроса с капитанската лента – Левски ще има капитан срещу Черно море. Кой ще бъде той, ще го видите на мача в неделя”, каза още треньорът.

“Кой ще играе и кой ще е в групата за мача, това ще реша аз. Гледам интересите на Левски. Ще има промени в състава, разбира се. Нормално е, след като сме загубили в последния двубой. Срещу ЦСКА-София започнахме с 0:2 от съблекалнята. Ние трябва да следваме пътя, който сме си начертали. Тази загуба не бива да променя идеите ни. Какво? Да застанем само пред вратата и да викаме: “0:0 и каквото стане?” Левски трябва да играе печеливш футбол, да гради играта и да създава голови ситуации. Нашата публика пее: “Сините” в атака!” Ще следвам идеите си и знам, че в един момент ще стане”, категоричен е наставникът на гранда от “Герена”.

“Казах го и преди мача с ЦСКА-София. Левски не може да има за цел пето или шесто място. Левски се цели в шампионската титла, в купата, в участие в Лига Европа. Ситуацията след поражението миналата седмица наистина е неприятна. Но виждате, че навсякъде се получават подобни резултати. Падат отбори с 5-6 гола разлика и с играчи за по 20-30 милиона евро. Но веднага след това идва следващият мач. И след победата с 2:1 над ЦСКА-София пак бях здраво стъпил на земята. Тогава казах, че сме далеч от това, което искам да виждам. Първенството е битка. Да се правят крайни изводи само от един мач, не е сериозно”, каза още Николай Митов.

Ощр от категория Футбол