Намери ни
To Top

Йоргачевич все пак ще се оперира

Сръбският вратар на Левски Боян Йоргачевич все пак ще се подложи на опера­ция заради проблемите в рамото и лак­ътя си. Стражът проведе тренировка под ръководството на Валентин Заха­риев, като тя премина, преди да започне заниманието на отбора. Имаше надежди, че Боян ще бъде излекуван само с медика­менти, но явно няма да се мине без хирургическа интервенция. В последните седмици Йоргачевич на няколко пъти бе в Италия, където бе подлаган на най-различ­ни терапии.


След тях излезе информация, че той може да се върне на игрището до края на кампанията. Самият играч обаче призна, че това няма как да се случи. 35-годишният Боян бе изиграл 56 по­редни шампионатни мача за Левски, пре­ди да се контузи – през миналата кампа­ния не изпусна и минута, дори и в турни­ра за Купата на България. За последно Йоргачевич бе под рамката при равен­ството 1:1 срещу Локомотив Горна Оря­ховица на Терена“ през пролетта. След това щафетата бе поета от младия Ни­колай Кръстев.

Сърбинът пристигна на „Герена“ в на­чалото на 2015 година. Оттогава той изигра 71 двубоя във всички турнири и се превърна в любимец на синята публика. 35-годишният страж има договор до 1 януари 2018-а. Той нееднократно е заявя­вал, че няма нищо против да приключи кариерата си при сините.

Ощр от категория Футбол