Намери ни
To Top

Пулев: Джошуа не е по-техничен от мен, непобедими няма

Кубрат Пулев присъства на откриването на графити със собствения си лик на столично кръстовище. Събитието бе част от инициативата “Жадни за спорт”, а освен Кобрата, със своя “стена” се сдоби и лекоатлетката ни Ивет Лалова. Пулев както винаги бе обект на голям медиен интерес и коментира както победата си над Кевин Джонсън, така и голямата битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на “Уембли”.

“Благодаря на целия екип, на художниците, на организаторите.


Благодаря на Столична Община, защото са позволили и че правят такива хубави инициативи. Вместо да седят тези места, много по-добре е да дават мотивация на хората и българите да се радват и да имат по-голямо самочувствие, защото е нужно”, започна Пулев.

“Добре е. Готин съм, аз по принцип се харесвам. Благодаря на художниците за старанието”, коментира произведението на изкуството със собствения си лик най-добрият ни боксьор.

“Чувствам се отлично. Казах ви, че Джошуа ще победи. Сега ще видим как ще се завъртят преговорите. Казах ви, че реванш между Кличко и Фюри, сега ви казвам, че между Кличко и Джошуа няма да има реванш. Отсега ви го казвам, да си знаете. Преговорите вече вървят”, продължи Кубрат.

“Има си правила на федерацията. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка или манджа… Това не ме интересува. Мачът между Джошуа и Кличко. Бяха на ниво и двамата. Джошуа очаквано победи, защото Владимир играе малко по-ретро. Тази ера “Кличко” приключи“, заяви твърдо по-големият от братя Пулеви.

“Ще наблегна на абсолютно всичко в подготовката си. Следващият ми мач трябва да е към края на годината. Не мога да кажа къде ще е, но трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единия, и другия сядаха на дупетата си… Няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента. Смятам, че съм достатъчно силен. Такива изказвания, че бил по-техничен от мен… Това са пълни глупости. Добър е, взривен е, експлозивен е, но си има и своите минуси. Не може да има всичко”, говори той относно евентуалния си сблъсък с британския шампион.

“На Кевин Джонсън не му е било до жени. Мислех да го изпратя на летището с една каса кисело мляко. Но както казах, няма да му позволим да вземе българска жена“, завърши в шеговит тон Кобрата.

Ощр от категория Бойни Спортове