Намери ни
To Top

Нойберт: Паднах на земята и не чувах нищо

Кондиционният треньор на ЦСКА-София Томас Нойберт беше най-тежко пострадал след мача с Левски. Тогава, след третия гол на „червените“, предмети полетяха към скамейката на тима и имаше трима уцелени, сред които германецът беше с най-тежки поражения.

„Всичко се случи при третия ни гол, когато моите колеги започнаха да скачат и да се радват. Феновете на Левски, които бяха зад скамейката ни, започнаха да хвърлят предмети по нас.


Аз се скрих, защото не можех да дишам от дима. В този момент някъде нещо ме удари и се строполих на земята. Беше бомбичка, защото 40 секунди не чувах нищо.

Когато се съвзех, видях хора около мен. Искаха да ме качат в линейката и да ме отведат в болница, но аз предпочетох да остана до отбора. Сега съм добре, слава на Бога. Миналата нощ ме боля главата, но сега всичко е наред. Колега от ФКСБ ми се обади да ме пита как съм, благодарих му за загрижеността. Но един от треньорите на ЦСКА беше ударен с камък, можеше и да умре. Такива неща не трябва да се случват повече“, сподели Нойберт пред Диги Спорт.

Заради случилото се в тази минута на мача, Левски ще бъде наказан доста тежко, като санкциите трябва да станат ясни в началото на следващата седмица.

Ощр от категория Футбол