Намери ни
To Top

Кличко с много ясно послание към Кобрата след тежката загуба от Джошуа! Всички коментират, Владимир категоричен: Готов съм да…

Владимир Кличко призна, че не е очаквал Антъни Джошуа да остане в мача след нокдауна, в който го изпрати в шестия рунд.

„Надявам се, че боят се хареса на феновете. Исках да стана победител, но Джошуа си свърши работата отлично. Беше съсредоточен, върна се след нокдаун.


Можеше би трябваше да свърша нещо повече, след като той падна. Мислех, че няма да се вдигне, но не стана така. На мнение съм, че мога да направя нещо повече след този епизод. Бях уверен, че това ще бъде моята вечер. Винаги съм бил поклонник на таланта на Джошуа и вероятно тази победа над мен показа нивото му. Относно спирането на боя от рефера, трябва да уважаваме решението му, но разбира се ми се искаше да остана в боя колкото може по-дълго“, заяви украинецът.

На въпрос дали съжалява, че не се е отказал от бокса като действащ световен шампион след мачовете с Кубрат Пулев и Брайънт Дженингс, Кличко отговори: „Не, не съжалявам! Искам да продължа да се боксирам. Надявам се да получа още един шанс да се върна на върха. Готов съм да се бия срещу всеки“.

Ощр от категория Акценти