Намери ни
To Top

Ремонтът на стадиона в Русе не е приключил

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков благодари на Община Русе за оказаната помощ при ремонта на градския стадион в Малката Виена. Бившият национал на България разкри, че плановете на “драконите” са още по-мащабни. Ръководството на Дунав иска в следващите две години да бъде сложена козирка над сектор “В”, както и да се обособи ВИП сектор.

“Работата ни се осмисля, когато видим атмосферата и пълните трибуни.


Хората дойдоха да видят професионален футбол на високо ниво след толкова много години. Всичко това заслужава похвала. Стараем се и работим професионално. Задачата, която си поставихме в началото на шампионата, бе тимът да се утвърди в Първа лига след толкова дълго отсъствие от майсторската група. Изпълнихме задачата си и ни се удаде шанс да влезем в шестицата. Напълно заслужено сме на това място в класирането. Отвори ли ни се възможност за четвъртата позиция, ще я атакуваме, но не сме си я поставили за цел”, разкри Петков.
Дунав – Локомотив (Пловдив)+21
“Интерес към нашите футболисти има, но е още рано. Ние също се оглеждаме за нови попълнения. Желаем да задържим гръбнака на отбора, но никой няма да спираме да се развива. Искаме да вземем футболист, който играе с ляв крак, защото такъв ни липсва след напускането на Антон Огнянов. Имаме обещания от общината за съдействие по ремонтите на стадиона. Искам да им благодаря за помощта. През следващите две години ще бъдат издигнати в сектор “В” две козирки с ВИП сектор, който подхожда на отбор в Първа лига“, сподели още изпълнителният директор на Дунав (Русе).

Ощр от категория Футбол