Намери ни
To Top

Безапелационен Тервел Пулев с трета победа на професионалния ринг

Тервел Пулев победи безапелационно поляка Якуб Войчик в 6-рундов мач от полутежка категория от боксовата галавечер „Последно отброяване” в столичната зала „Арена Армеец”. Подкрепян бурно от родните фенове бронзовият медалист от Лондон ’12 не остави съмнения в крайния си успех и спечели с технически нокаут в третия рунд. Така той записа третата си поредна победа при професионалистите, запазвайки 100-процентовия си актив, като и трите му успеха са с нокаут.

Въпреки че днешният съперник бе напълно непознат за Тервел, след като първоначално той трябваше да се изправи срещу французина Мустафа Хамиче, българинът нямаше никакви проблеми срещи Войчик.


Пулев стартира много агресивно срещата, като още в първия рунд, след серия от мощни удари, изпрати съперника си в нокдаун.

Доминацията на 34-годишния софиянец се пренесе и във втория рунд, който отново бе в негова полза. Тервел реши всичко в третия рунд, в който първо свали за втори път поляка на земята. Въпреки че Войчик се изправи, след нова мощна атака на българина, реферът логично прекрати срещата и Пулев се поздрави с успеха.

Ощр от категория Бойни Спортове