Намери ни
To Top

Тайсън Фюри се изгаври с Джошуа

Устатият британски боксьор Тайсън Фюри не успя да устои на изкушението да се изгаври със своя сънародник Антъни Джошуа преди мача му с Владимир Кличко на стадион „Уембли“ в събота вечер. Самопровъзгласилият се за „Циганския крал“ бивш световен шампион в супертежка категория нарече настоящия носител на пояса на IBF „малката ми кучка“.

Фюри публикува в „Туитър“ снимка, на която самият той разхожда дребно кученце. Главата на палето обаче е сменена с тази на Джошуа.


Тайсън е ухилен до уши, а коментарът му към снимката гласи: „Просто взех малката си кучка на разходка, която тя обича.“ Скандалният боксьор дори отбеляза Антъни в поста, който бързо получи над 10 000 ретуита и 14 000 харесвания.

View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
TYSON2FASTFURY ✔ @Tyson_Fury
Just took my little bitch out for a walk she loves it. @anthonyfjoshua
7:37 PM – 27 Apr 2017
10,344 10,344 Retweets 14,397 14,397 likes

Наскоро Тайсън Фюри се закани, че ще се върне на боксовата арена и ще докаже отново, че той е истинският №1. 28-годишният британец шокира света с победата си над Владимир Кличко в края на 2015 година, но оттогава насам се сблъсква само с проблеми. Дни преди мегасблъсъка Антъни Джошуа – Владимир Кличко на „Уембли“ обаче Фюри изпрати предупреждение до своите съперници.

„Реших да се върне и ще го направя по най-добрия начин. Сигурен съм, че няма друг боксьор от тежка категория, който може да се сравни с мен. Аз ще докажа на света, че отново греши. Никой не ми даваше шанс преди, никой не ми дава шанс и този път, че ще сваля килограми, но аз ще го направя.

Моят живот, моят избор. Въпреки всички пречки, аз ще се върна в бокса и ще си върна световните титли. За първи път от 16 месеца, аз съм уверен в бъдещето си. Аз ще сваля 48 кг, и ще променя живота си. Аз преминах през ада и се върнах. Няма нищо, което да не може да направя“, заяви Тайсън Фюри.

Ощр от категория Баскетбол