Намери ни
To Top

Фенове отсъдиха: Трябваше да има още два червени картона за Реал

Съдията на мегасблъсъка Реал Мадрид – Барселона (2:3) Ернандес Ернандес е допуснал само две грешки по време на срещата. Това отсъдиха близо 100 хиляди от читателите на испанското издание “Марка”.

Според феновете “белите” са трябвало да завършат двубоя с 8 играчи на терена. Червеният картон на Серхио Рамос е бил съвсем редовен, но терена е трябвало да напуснат още Марсело и Каземиро.


Марсело фаулира доста грубо голмайстора на гостите Лионел Меси. Бразилският защитник можеше да получи директен червен картон, след като разби устата на звездата на каталунците и той бе принуден да играе, държейки салфетка на устата си.

Каземиро пък го настъпи по глезена в самия край на първата част, за което можеше да получи втори жълт картон.

71% от потребителите, гласували в анкетата на “Марка”, смятат, че острото влизане на Рамос в краката на Меси, заслужава изгонването на капитана на “белите”. 63% мислят, че лакътят на Марсело си е за истински червен картон.

78% пък са гласували, че при гола на Каземиро в 28-ата минута, няма никаква засада.

Мадридчани имаха претенции за дузпа в самото начало на мача, след като Самуел Умтити събори Роналдо в наказателното поле. Такава обаче, според 57% от далите вота си в анкетата на “Марка”, няма.

Ощр от категория Анализ