Намери ни
To Top

От Левски пуснаха билетите за ЦСКА без да назоват съперника

Стартира продажбата на билети за мача на 29 април, пише официалният сайт на Левски във връзка с двубоя срещу ЦСКА, макар и името на съперника да не се споменава нито веднъж.

Ето и останалата част от публикацията в клубния портал на „сините“:

Продажбата на билети за мача от 4-ти кръг на Първата шестица на ППЛ стартира днес в мрежата на Тикетпро, бензиностанции OMV, официалния магазин на ПФК ЛЕВСКИ на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23.

Цените на пропуските за привържениците на Левски са както следва:

Сектор А: 12 лв.



Сектор Б: 5 лв.

За гостите цените на билетите са, както следва:

Сектор В: 12 лв.
Сектор Г: 5 лв.

В деня на мача, 29.04, билети ще се продават от 12:00 часа на касите на Националния стадион „Васил Левски“ за феновете на Левски откъм „Гурко“ и „Синьото“, а за гостуващите – на каси на „Ариана“ и стадион „Българска армия“.

Предстоящата среща е с начален час 17:00, а вратите на Националния стадион ще отворят в 15:00 часа.

Обръщаме внимание на притежателите на абонаментни карти за стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“, че те важат и за двубоя на стадион „Васил Левски“.

За улеснение на тези от вас, които ще са в ролята на придружители и ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион „Васил Левски“. Може да изтеглите и попълните документа от тук.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети – Ticketpro.

Ощр от категория Футбол