Намери ни
To Top

Мотивация за шампиони

Каролин Вожняцки е бивша №1 в световния тенис при жените, но въпреки силните си игри през годините, датската звезда така и не успява да стигне до титла от Големия шлем. Първата ракета на Дания не крие, че има множество интереси извън тениса, редовно се снима за Sports Illustrated, участвала е в нюйорския маратон, а последното й увлечение, явно е баскетболът.

По всичко личи, че Каролин е мотивацията на тежкото крило на Сан Антонио Спърс Дейвид Лий. 25-годишната тенисистка и шампионът на НБА за 2015 година с Голдън Стейт Уориърс се срещат от няколко месеца, но не са официализирали отношенията си, въпреки че братът на Вожняцки потвърди, че звездите са двойка.


Датската звезда подкрепи новия си любим за началото на плейофите, в които Спърс влетяха по перфектен начин и поведоха с 1-0 в серията си срещу Мемфис Гризлис след успех със 111:82 в мач №1.

Вожняцки качи снимка в профила си в Instagram, на която позира с екип на 206-сантиметровият ветеран. Преди известно време датчанката отново намекна за зараждащите се отношения с Лий, като тогава сподели с последователите си, които в момента са точно един милиона, друг фотос с Дейвид, на който двамата вървят и са с гръб към камерата.

Ощр от категория Баскетбол