Намери ни
To Top

Байерн се надява да вдигне още двама за Реал

В Байерн (Мюнхен) се надяват защитниците Матс Хумелс и Жером Боатенг да се възстановят и да се присъединят към завърналия се в общата група Роберт Левандовски преди втория четвъртфинал в Шампионската лига срещу Реал (Мадрид) утре.

„Хумелс ще има тестове тази нощ, заяви Румениге преди отпътуването на отбора за Испания днес. Вчера на тренировката всичко беше добре, същото се отнася и за Боатенг. Роберт Левандовски си тренира отново с отбора на пълни обороти и не е казал да има болки.


„Сега ще видим как ще се чувстват довечера и Боатенг, и Хумелс. Но в края на вчерашното занимание нещата не бяха песимистични.

Лидерът в Бундеслигата не игра никак добре в първия мач и отстъпи с 1:2 на Реал (Мадрид), след като пропусна и дузпа, а Кристиано Роналдо показа класата си с два гола. Но победа и продължаване към полуфиналите ще оставят надеждите им за требъл живи.

Левандовски заради травма в рамото, и Хумелс (в грезена) пропуснаха мача в Мюнхен, където Боатенг се оплака от разтежение в аддуктора. Проблемите се увеличават и с наказанието на Хави Мартинес, който беше наказан с червен картон. При това положение Карло Анчелоти трябва да направи поне една промяна в стартовия състав, що се отнася до защитата. Ако Боатенг и Хумелс не са на разположение, то вариантите са използване на Джошуа Кимих и Давид Алаба.

Ощр от категория Шампионска лига