Намери ни
To Top

Левски ще има пари за селекция

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов заяви, че клубът има осигурени средства за лятна селекция. Един от шефовете, който снощи призна, че Спас Русев със сигурност остава мажоритарен собственик на 26-кратния шампион на България, коментира и наболелия напоследък въпрос с новия договор на Георги Костадинов. Националът призна преди няколко дни, че е имал първоначална уговорка със “сините” да поднови контракта си, но “човек от ръководството се е отметнал от думите си”.

“Водим разговори всяка седмица със старши треньора Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров.


Знаем какви са нуждите на отбора. За момента позицията и на двамата е такава, че искат сезонът да приключи и тогава ще решат накъде отиват нещата с новите договори на играчи. Ще можем да извадим пари за селекция и да осигурим футболисти. Разбира се, всичко това ще бъде в разумни граници. Нямаме милиони за харчене“, категоричен бе шефът на “Герена”, който разясни и ситуацията със Станимир Стоилов и Диана Иванова.

“Истината за Георги явно е някъде по средата. Когато беше контузен през октомври, ние търсехме най-доброто лечение за него. Зимата беше пропуснат моментът, в който да постигнем едно споразумение, за да можем да сме сигурни, че ще е важна част от селекцията ни и след лятото. Сега изчакваме мнението на треньора и директора как да изглежда отборът догодина”, сподели Иванов в предаването “Домът на футбола”.

“Разговорът с Костадинов не се води активно, но пък сме отправили оферта към него. Ако я приеме, ще подпишем утре. Динамична е ситуацията с него. Очевидно винаги става въпрос за пари, това е нормално. Всеки иска да постигне най-доброто за себе си, това е спецификата на бизнеса. Въпросът е да намерим пресечните точки. За нас е важно не само един играч да е доволен, а всички в клуба”, заяви още директорът по финансовите въпроси в Левски.

Ощр от категория Трансфери