Намери ни
To Top

Грандиозното шоу на Бербатов и Фиго ще се излъчва по bTV Action

Грандиозното футболно шоу, което Димитър Бербатов организира на 14 юни на стадион „Васил Левски”, ще се излъчва на живо по bTV Action.

В него сборен отбор от звезди на навършилата преди броени дни 9 години благотворителна фондация „Димитър Бербатов” ще мери сили в уникален по рода си двубой срещу отбрана селекция на фондацията на един от най-великите полузащитници за всички времена в историята на играта – Луиш Фиго.

Футболното зрелище събира у нас големи имена като Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин Ван Дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра – това са първите шест обявени за сигурни участници в шоуто на Националния стадион. Благодарение лично на Бербатов, те отново ще се превърнат в съотборници, макар и за един ден.


Това, което ги свързва с избирания рекордните седем пъти за футболист №1 на България, са славните времена, прекарани заедно в галактическия тим на Манчестър Юнайтед.

Под ръководството на гениалния стратег Сър Алекс Фъргюсън, в периода 2008-2012 г. тази великолепна седморка печели шест трофея за „червените дяволи” – две шампионски титли на Англия (2008/2009, 2010/2011), купата на лигата (2009/2010), „Къмюнити Шийлд” (2010, 2011), както и титлата от световното клубно първенство в Йокохама (2008).

Звездното шоу ще се излъчи пряко по bTV Action на 14 юни от 18,00 часа.

Ощр от категория Анализ