Намери ни
To Top

Кубрат Пулев: ЦСКА ме държи едно стъпало над другите

Големият български боксьор и възпитаник на ЦСКА Кубрат Пулев говори сайта на „червените” преди поредната си битка на професионалния ринг.

Той заяви, че подготовката му върви по план и очаква победа пред невероятната българска публика. Кубрат Пулев съобщи, че в името на българските фенове на бокса е направил всичко възможно отново да боксира в България и дори цените на билетите да бъдат на достъпни цени.

Голямата галавечер, в която Кубрат Пулев ще защитава Интерконтиненталната си титла на Световната боксова асоциация (WBA), е на 28 април (петък) в „Арена Армеец“ в София.


Претендент за отличието е американецът Кевин Джонсън, който до момента е изиграл 38 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 30, като е допуснал 7 загуби и има едно равенство.

Българският боксьор има изиграни 25 мача на професионалния ринг, като е спечелил 24 победи и е допуснал само 1 загуба. Началото на боксовата галавечер е от 19:00 часа, като преди големия мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на ринга ще се качи и друг възпитаник на боксовата школа на ЦСКА, братът на Кубрат – Тервел Пулев.

Само преди два дни той постигна победа с нокаут на професионалния ринг. Съперникът на Тервел все още не е ясен. До момента интересът за билети за боксовия спектакъл е голям, като се очаква „Арена Армеец” отново да бъде препълнена.

Ощр от категория Бойни Спортове