Намери ни
To Top

Пърл Гонзалес дебютира в UFC

Шефът на UFC Дайна Уайт реагира много остро на публикацията на „Сън“, че американката Пърл Гонзалес няма да осъществи своя дебют в най-популярната верига по ММА заради силиконовите си бомби.

Гонзалес е претърпяла операция по увеличаване на бюста, но въпреки това се подготви усилено за мача със Синтия Калвийо в Бъфало, Ню Йорк. Според публикацията обаче двубоят помежду им бил спрян от боксовата комисия в щата, тъй като според правилата били забранени боевете с лица с импланти с оглед избягване на рисковете за здравето.

„Спрете да вярвате на всичко, което се пише.


Ако не идва от нас, значи може да е фалшиво. Мач ще има“, написа Уайт в отговор на многобройните запитвания дали информацията на „Сън“ е точна.

Мачът между Гонзалес и Калвийо е част от галата UFC 210, в която централен мач е този между Даниел Кормиър и Антъни Джонсън. Mtel Sport 2 ще излъчи директно галавечерта, която стартира от 5:00 часа сутринта в неделя. Двамата бойци вече се срещаха веднъж през 2015 г., когато Кормиер взе титлата.

Гонзалес е известна повече с постовете си в Инстаграм, отколкото с подвизи на ринга, но въпреки това тя влиза в октагона с баланс 6:1 победи. Калвийо пък има само един мач във веригата. При дебюта си на UFC 209 тя победи Аманда Боби Купъл.

Ощр от категория Бойни Спортове