Намери ни
To Top

Боксьор на крачка от смъртта, жена му съди Кличко за 100 милиона (видео)

„Шансът да умре е 100%-та“, безмилостно заключение на лекарите, относно състоянието на елитен боксьор. За щастие въпросният боец пребори смъртта, но и в момента страда изключително, заради тежките последствия нанесени му от жестока битка на ринга.

Владимир Кличко и представляваната от него мениджърска компания К2 са дадени на съд с иск за 100 милиона долара. Поводът за заведеното срещу тях дело е тежката загуба, която Магомед Абдусаламов претърпя през ноември миналата година.


Руснакът получи жестоки наранявания и може никога повече да не проходи или проговори, след като срещата му с Майк Перес се превърна в чудовищен край на кариерата на Абдулсаламов.

В резултат неговата съпруга е пуснала иск, в който предявява претенции, че от К2, които представляват Магомед Абдусаламов, не са прекратили боя преди неговия край и фаталния му изход. Освен това се оказва, че застраховката на Магомед не покрива подобни травми.

Вижте и самата среща. Малко след нейния край Абдусаламов претърпява операция заради тежък кръвоизлив в мозъка. След цирковете с Бригс, Кличко ще има наистина сериозен проблем преди мача с Кобрата и този път причината е изключително сериозна и неприятна:

Ощр от категория Спорт