Намери ни
To Top

Луис Енрике: Чудесно е да има кой да замени отсъстващите

Треньорът на Барселона Луис Енрике остана много доволен от представянето на всички свои играчи при победата с 4:1 над Гранада като гост в мач от 29-ия кръг в Ла Лига. Успехът доближи каталунците на две точки зад лидера в класирането Реал Мадрид, който има мач по-малко. Специалистът даде почивка в срещата на централните защитници Жерар Пике и Самуел Умтити, Андрес Иниеста остана резерва, а Лионел Меси пропусна мача заради натрупани картони.

В тяхно отсъствие обаче Луис Суарес напомни за себе си, а Пако Алкасер, появил се като смяна на контузения Рафиня още в 17-ата минута, също се отличи с някои много добри изяви.


„Разбира се, че бих искал да мога да разчитам на всеки играч по всяко време, но е чудесно, когато останалите играчи в отбора могат да заменят отсъстващите. Отборът е този, който печели трофеите“, каза Лучо след срещата.

„Мачовете след паузата за националните отбори винаги са по-трудни, но успяхме да играем силно още от самото начало. Мачът се усложни след изравнителния им гол, но ние успяхме бързо да се върнем в правия път и да постигнем убедителна победа, което, мисля, бе справедливият резултат“, добави треньорът на Барселона.

Ощр от категория Футбол