Намери ни
To Top

Бербатов представи поредната голяма звезда

„Другият ми брат!“, написа Димитър Бербатов във „Фейсбук“, представяйки поредната голяма звезда, която ще се включи в голямото събитие на 14 юни – защитникът на Ювентус Патрис Евра. Тогава отборът на Митко и този на Луиш Фиго се изправят един срещу друг в благотворителен мач на Националния стадион „Васил Левски“.

„Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек.


Единственият и неповторим Патрис Евра. Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист.

С пет шампионски титли на Англия с Манчестър Юнайтед и с две титли на Италия с Ювентус. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на Юнайтед. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. Три пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!“, написа Бербо, представяйки Евра.

Билетите за благотворителния мач се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100.

Ощр от категория Футбол