Намери ни
To Top

Барса разкарва петима футболисти

Ръководството на Барселона е крайно недоволно от представянето на три от новите попълнения в състава – Лука Дин, Андре Гомеш и Пако Алкасер. Каталунците планират раздяла с тримата футболисти през летния трансферен прозорец.

Друг футболист, който със сигурност няма да остане на „Камп Ноу“ и по всяка вероятност ще бъде продаден в Китай е Жереми Матийо.

Шефовете на Барселона също така са решени да продадат Арда Туран, към когото има много сериозен интерес от няколко китайски клуба.


На „Камп Ноу“ са взели решение да продадат турския футболист при максимално добри условия.

Без никакво съмнение най-големите разочарования в Барселона от началото на сезона са привлечените от Валенсия Андре Гомеш и Пако Алкасер. Нападателят дълго време нямаше отбелязан гол и се отпуши само преди няколко дни, докато португалецът тотално разочарова. Именно Гомеш бе един от най-атакуваните футболисти за представянето си на терена на „Парк де Пренс“ при загубата с 0:4 от Пари Сен Жермен в първия осминафинален мач от Шампионската лига.

Към Гомеш има интерес от няколко отбора от Висшата лига, като най-сериозният е от страна на Манчестър Юнайтед, докато Алкасер по всяка вероятност ще бъде продаден в Серия А.

Ощр от категория Трансфери