Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед плаща €200 млн. и дава №7 на Неймар

Манчестър Юнайтед се готви да счупи трансферния рекорд за второ поредно лято под ръководството на Жозе Моуриньо, твърдят в Испания.

След като през миналото на „Олд Трафорд” срещу сумата от €105 млн. се завърна Пол Погба, сега английският гранд желае да активира клаузата за откупуване в договора на Неймар с Барселона.

Тя възлиза на 200 млн.


евро, а самият бразилец ще получава по 25 млн. евро на година, тръби в-к „Спорт”.

Според „ЕSPN” трансфер наистина е възможен, а други напомнят, че в момента вакантен е екипа с легендарния на „Олд Трафорд” номер 7.

В Англия очакват Манчестър Юнайтед да се раздели с капитана си Уейн Рууни, който получава най-голяма заплата, но не играе при Моуриньо, за да дадат рекордна заплата на Неймар.

Преди месец Жозе заяви, че трансферният рекорд на Погба ще бъде подобрен още идното лято, а миналата седмица самият Неймар каза:

Някои издания посочват, че това няма да е първи опит на Специалния да вземе бразилеца в отбора си, тъй като той се опита да го купи още от Сантош, но тогава Барселона спечели битката за подписа му.

Манчестър Юнайтед пък се пробва да вземе Неймар и под ръководството на Луис ван Гаал, но удари на камък и сега предприема нова офанзива.

Ощр от категория Футбол