Намери ни
To Top

7 дни спорт избухна: И Божинов е аут от Левски

Странните управленски решения в Левски не спират. След като на Герена започнаха да гонят масово хората, привлечени през лятото, духовете не се успокояват, а напротив. „7 дни спорт“ научи, че чистката при сините не спира на този етап, а дори са нарочени нови хора за гонене.

Изненадващо или не, в списъка на Георги Иванов е нападателят Валери Божинов, пише вестникът.


Таранът се ползваше с голямото доверие на мениджъра, но в последните няколко седмици отношенията им охладняха. В момента Гонзо дотолкова не може да понася и да разчита на нападателя, че е готов да го освободи и той да си търси нов отбор.

Това пък е в ярък контраст с направеното от Иванов само седмици преди той да се завърне на Герена официално. Още от май, когато стана ясно, че Гонзо поема ръководен пост в любимия си тим, той многократно е звънял на Валери Божинов. В разговорите си по телефона с тарана Иванов го е убедил, че ще гради отбора около него и именно той е бъдещето на сините. 3 месеца по-късно обаче ситуацията се обръща на 180 градуса.

„7 дни спорт“ вече разкри, че Божинов влезе в конфликт с шефа си по време на лятната подготовка. Сега обаче изглежда, че дните на нападателя са преброени. Неслучайно Георги Иванов вече има и готов вариант за заместник на тарана с №86. До момента обаче не са уточнени само някои детайли, за да може новият футболист да се озове в отбора.

Георги Иванов иска до седмица отборът да бъде в окончателния си вид, за да могат на Герена да започнат да работят нормално, допълва любопитния си материал ежедневникът.

Ощр от категория Трансфери