Намери ни
To Top

ИЗВЪНРЕДНО от последните минути: Огромна трагедия разтърси България преди малко! Едва на 31 г., внезапно почина известният…

Бившият шампион по борба Горан Горанов е открит мъртъв в затворническата си килия в Бургас. Рецидивистът е открит от надзирател. Предполага се, че е починал от инфаркт, пишат от местния сайт flagman.bg.

Горан Горанов бе познат на бургазлии с постоянните си проблеми със закона.


Последното му провинение беше побой над католически свещеник. Бившият борец имал проблем с наркотиците и в нетрезво състояние често налитал на бой, а понякога ходел и въоръжен. Квартал „Възраждане“ седмици наред осъмваше осеян с кръстове и цветя, които Горанов подреждал нощем, за да плаши съгражданите си. Агресивните му прояви го вкараха за постоянно в затвора, където миналата година наби надзирател и му счупи ръката.

Майката на бившия спортист научила от бургаски медии за смъртта на детето си. Тя заяви, че от 2 седмици не е посещавала сина си. Знаела, че има здравословен проблем, но обясни, че приятелите му се страхували да отидат на свиждане и знаели, че Горан прекарва дните си в затвора в изолация.

„Ще искаме реаутопсия в София, след като бъде направена аутопсията в Бургас, за да се установи по безспорен начин причината за смъртта“, обяви адвокат Захари Кирилов, който последно представляваше Горан в съда. По думите на адвоката клиентът му бил физически много здрав и изглежда съмнително как изведнъж е починал от естествена смърт. Аутопсията на покойния затворник ще бъде извършена на 26 март. В затвора той излежаваше присъда от 2 г. и 6 месеца за побой над надзирател, инцидентът станал по време, когато Горанов излежаваше присъда за грабеж, наред с други 6 влезли сила присъди – за унищожаване на имущество, нарушаване на обществения ред и побои.

Ощр от категория Акценти