Намери ни
To Top

Бас Дост: Това със сигурност е момент, който искаме да забравим

Голмайсторът на Спортинг (Лисабон) Бас Дост призна, че всички в холандския национален отбор искат възможно най-бързо да забравят загубата с 0:2 от България на „Васил Левски”.

„Не мога да кажа, че това е било кошмар. Ние искахме да спечелим, за това дойдохме в София, но двата бързи гола на България ни попречиха да осъществим нашия план за мача. Създадохме няколко опасности пред вашата врата, но не успяхме да вкараме.


Ако искате го наречете кошмар, но това е със сигурност момент, който искаме да забравим”, коментира централният нападател пред БНТ след мача.

Той изпусна отличен шанс да намали резултата в края на първата част.

„Това беше трудно положение, защото топката дойде малко назад, но трябваше да вкарам. Щеше да е по-различно, ако се бяхме оттеглили на почивката с пасив от един гол”.

Холандия не губи надежди да завоюва второто място в групата, въпреки че след пет мача е едва на четвърта позиция зад Франция, Швеция и България.

„Шансовете ни за второто място остават. Това е една лоша вечер за нас, но ще се опитаме да се завърнем по-силни”.

Ощр от категория Футбол

  • Съставите на Евертън и Ливърпул

    Евертън приема Ливърпул на „Гудисън Парк“ в 244-тото издание на мърсисайдското дерби. „Карамелите“ имат само един успех в последните 26 срещи...

    24/04/2024
  • Рик: Знаехме, че ще бъде труден мач

    Крилото на Лудогорец Рик Джонатан даде мнението си след победата на своя тим над Хебър. “Орлите” се наложиха с 4:0 в...

    24/04/2024
  • Тотнъм ще прави чистка през лятото

    Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу се надява на сериозна лятна селекция. Австралиецът заяви, че му трябват нови попълнения във всяка зона...

    24/04/2024