Намери ни
To Top

Байрев: Спортът няма да приключи за мен

Волейболистът Спас Байрев, който бе уличен в употреба на допинг – марихуана, мина на изслушване пред антидопинговата комисия вчера, където призна вината си.

„Направих грешка, ще си понеса последствията“, заяви той пред Нова Тв. „Искам да се извиня най-вече на семейството ми и на съотборниците ми, защото това е една тъпа проява. Не съм го направил, заради това, че съм имал проблем или съм търсел някакво решение, просто така се случи на момента“, коментира волейболистът.


В очакване на решението за наказанието, което може да бъде от 6 месеца до 4 години, Байрев е категоричен, че няма да спира да играе.

„Спортът няма как да приключи за мен. Топката няма как да и излезе от ръцете ми. Рано или късно пак ще играя волейбол“.

Санкцията за волейболиста ще бъде оповестена до месец. ВК Левски София освободи официално състезателя от своите редици.

„Аз като човек мисля, че съм много добър човек спрямо другите. Това не съм го направил по някаква причина, че съм има проблем или съм търсил някакво решение за излизане от дадена ситуация. Просто така се е случило на момента“, завърши Байрев.

По-късно президентът на ВК Левски Владимир Николов излезе с изявление във „Фейсбук“, в което разкри, че клубът е предложил нов договор на Байрев, но последният е отклонил офертата.

Ощр от категория Волейбол