Намери ни
To Top

БЪЛГАРИЯ В ШОК! Една от най-известните и обичани жени у нас се оказа травестит! Вижте коя е тя (БРУТАЛНИ СНИМКИ 18+)

Една от най-скандалните транс звезди у нас – Елза Парини, шашна с признание. Блондинката заяви, че е бременна и дори призова потенциалните татковци, веднага да си признаят. „Мисля, че съм бременна. Кой е бащата, да си признае?”, написа Елза под положителен тест за бременност.


ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Разкритията на Парини успяха да шокират мнозина, а тя дори пусна списък с потенциалните татковци–Валери Божинов, Ники Михайлов, Ваня Джаферович, Роналдо, Григор Димитров, Владимир Путин, Александър Кадиев и дори Милен Цветков…

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

„Или някое друго котенце… може да е, но баба е тайфун и много се радва на новината”, сподели още Елза, цитирана от Хот Арена.

Малко след това тя поясни, че само се е пошегувала.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

„Майтапя се, разбира се, но ако съм сериозна, нося доста добър генетичен материал, затова дори мисля за донорство, но не съм готова за деца”, допълни блондинката, чието истинско име е Ивайло Иванов.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Според нея всяко потискане на нуждите води до изкривяване и избива в други посоки. „Ако някой води двойствен живот, значи, че не потиска нуждите си и едва ли е заплаха за някого. Просто спестява истината пред семейството и приятелите си.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Страшно е, ако го потиска–тогава може да се превърне в заплаха за най-близките си”, твърди още Парини.

Елза, която се определя като „баба тайфун”, признава, че много си пада по мъж на име Асен, но той не е баща на детето. „Сега мисля да запиша и една песен за неизвестните бащи, защо не?”, смее се Парини, която вече посвети сингъл на Николета Лозанова.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти