Намери ни
To Top

Талант на Черноморец замина за камп на Милан

Младият талант от школата на Черноморец (Бургас) Петър Господинов замина рано тази сутрин за Италия, където ще участва в петдневен камп на италианския гранд Милан. Роденият през 2005-а година защитник беше един от най-добрите по време на прегледа в България и логично беше харесан от скаутите на намиращия се в криза италиански клуб.

В същото време други четирима таланти от школата на Черноморец бяха селектирани в регионалния отбор на Източна България за първата пресявка при набор 2003, съобщава БТА. Това са защитниците Стилиян Станчев и Красимир Батилов, както и атакуващите полузащитници Димо Кръстев и Слави Диков.


Момчетата ще бъдат част от селекцията на Източна България за три дни- от 20 до 22 март в Спортпалас-Варна. Това е първата стъпка към изграждането на бъдещ национален отбор в тази възраст. Тези резултати продължават да доказват, че въпрекси трудностите, школата на Черноморец (Бургас) продължава да работи много добре. Постепенно се повишава и нивото на подобренията на стадиона, след като клубът отново стопанисва базата. През седмицата бяха премебелирани някои от съблекалните, а в събота пристига нова машина за поддръжка на терените, която е осигурена от спонсора на клуба Трансвагон.

Ощр от категория Футбол