Намери ни
To Top

Митов: Всеки един трябва да докаже мястото си на „Герена“

Старши треньорът на Левски Николай Митов бе категоричен, че всеки един футболист на “сините” трябва да докаже с изявите си, че иска и заслужава мястото си на “Герена” и след лятото. Завърналият се на “Герена” специалист очаква трите точки при предстоящото домакинство на Ботев (Пловдив). Двубоят от 25-ия кръг на Първа професионална лига е тази неделя в 17:30 часа.

“В последния мач превъзхождахме игрово домакините от Берое, но нямахме късмет.


Сега не очаквам нищо друго освен трите точки срещу Ботев”, коментира Митов, след което продължи: “Всеки един треньор иска да има колкото се може повече футболисти в националния отбор. Там обаче има ръководител – Петър Хубчев, който знае кого да повика и носи отговорността на взетите решения. Аз не мога да му се меся. Не е моя работа. Няма да ме чуете да коментирам друг отбор – било то клубен, или национален”, заяви наставникът на 26-кратния шампион на България.

“Вярвам, че въпреки поражението в Стара Загора, феновете ще ни подкрепят. Най-важното е хората да виждат прогрес в играта. Има ли го, нашата публика ще ни подкрепя. Убеден съм, че с това, което виждам в тренировките, ще бележим прогрес. Доволен съм от старанието и концентрацията, но има още много върху какво да работим. Не са един или двама футболистите, които трябва да се докажат на “Герена”, а всички! Всеки един трябва да ми покаже до месец май, че иска да е в отбора, че е на ниво “Левски”. Във футбола вече няма “беше”, има само “днес” и малко “утре”, философски заключи още Митов.

Ощр от категория Футбол