Намери ни
To Top

Талант на Челси направи страхотен подарък на баща си

Eдин от най-големите таланти на Челси Чарли Уейкфийлд изненада баща си с невероятен подарък на 50-ия му юбилей. 18-годишният халф купи на своя родител Ягуар ХЕ в знак на благодарност за подкрепата му и това, че не е пропуснал нито един негов мач, откакто Чарли е бил на 8. В епохата, когато футболистите бързат да напълнят своя си гараж с най-луксозните и скъпи возила, Уейкфийлд сподели, че са му трябвали две години, за да осъществи изненадата за рождения ден на татко си.

„Тази снимка казва много.


Баща ми стана на 50, а аз 2 години планирах тази изненада за рождения му ден. Нищо нямаше да постигна, ако не беше той. Дължа му всичко. Не е пропуснал нито един мой мач, независимо къде се е играл. Той винаги е обичал луксозните автомобили, но никога не е имал възможност да се сдобие с такъв, така че много се радвам, че успях да сбъдна мечтата му да кара Ягуар“, написа Уейкфийлд в официалния си профил в „Инстаграм“.

18-годишният Чарли Уейкфийлд е считан за „бижуто“ в школата на Челси, като дори вече има подписан професионален договор с клуба.

Ощр от категория Футбол